måndag 7 maj 2012

Doris


Den senaste tiden har vi börjat längta efter en liten hund igen. Kanske inte en valp som behöver mer tillsyn än barnen, men en vuxen hund som liksom kan det där grundläggande redan. I förra veckan satt jag och spana på blocket och fick upp en bild på min hund! En cavalier/cockerspanieltik på 2.5 år. Jag blev kär! Dock endast mailsvar....

Efter två nagelbitande dygn och telefonen fastklistrad jämte mig började hoppet sina. Den där hunden fick någon annan... Försöker övertala mig själv att det nog var lika bra när det plötsligt har ramlat in ett mejl. De har valt oss! Efter ytterligare flera års (fem dygns) väntan så fick jag äntligen hem henne! Och hon är helt underbar! Just nu ligger hon på soffan och sover efter en spännande dag i sin nya familj och en härlig kvällspromenad!

I morgon blir det frukost på förskolan (dock inte för Doris). Oskar har tyvärr feber, men vi får se om det har blivit lite bättre till i morgon. Han behöver få vänja sig vid förskolan han också även om det är storebror som hittills visat störst osäkerhet vid att bli lämnad utan sin mamma och mormor.

1 kommentar:

Eve sa...

vad fin hon är!